Gokspellen.info

Gratis Gokken op Online Goksites

MENU

START >>

Wat zijn gokspellen >>

Online gokspellen >>

Gokspellen op internet spelen >>

Gokspellen op internet spelen

Aangezien er ongelooflijk veel verschillende gokspellen zijn gaan we hier niet de spelregels van ieder gokspel bespreken. In dit artikel zullen we namelijk alleen kort uitleggen hoe je online gokspellen kunt spelen. We leggen dus uit hoe je online kunt gaan gokken in een paar korte stappen:

1. Kies een goksite >>

Kijk op onze homepage voor enkele bekende online goksites en klik vervolgens op de naam van jouw keuze. Het leuke is dat je bij deze goksites meteen een gratis bonus kunt ontvangen.

2. Registreer een account of speel direct gratis

Als je op de naam van een goksite hebt geklikt opent een nieuw venster met de website van de desbetreffende aanbieder. Nu kun je kiezen om direct gratis gokspellen te spelen zonder te registreren. Of je kiest voor een gratis geld bonus en registreert (binnen 3 minuten) een account.

3. Welkomst email

Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld krijg je een welkomstemail. In deze welkomst email zit meestal een link. Door op deze link te klikken verifieer je jouw account en ontvang je de bonus.

4. Inloggen op de goksite

Log in op de goksite door jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Je komt vervolgens in de spellen lobby terecht alwaar je kunt kiezen uit vele tientallen gokspellen. Klik gewoon op het spel dat jou wel aanspreekt en het (gratis) gokken kan beginnen. Het spel wordt namelijk binnen 10 seconden geladen en je kunt gaan spelen.

Gokspellen spelen op je mobiel

Bovenstaande geldt voor het spelen op je desktop of laptop. Voor het spelen op je mobiel of tablet werkt het een heel klein beetje anders. Hierbij kom je namelijk terecht op de speciale mobiele versie van de goksite. Het is aan te raden om dan de app van de goksite te downloaden zodat je in de toekomst makkelijker en sneller kunt inloggen.

Voor de rest is het praktisch hetzelfde. Wel heb je in de mobiele goksites vaak wat minder keus aan gokspellen, maar door de grote populariteit van mobiel gokken verandert dit snel. Nog even en mobiel gokken is net zo gewoon als het ‘oude’ online gokken.